Sunday, April 25, 2010

Tamburos/Urugvajas bungas




Starting to learn here something! Saturday we had a Tamburos workshop, where we learned to make drums out of Mate, leather and also empty paint buckets ant plastic – fun, fun, and had a little drum session at the end. I say - Saturday well spent!
Evening unexpectedly brought tickets to the symphonic orchestra again, this was a better concert than last week - lucky me:)

Afterwards we head out for some drinks, met some locals who did know where is Latvia and had no problems to name the capital and even turned out, that they had been there - I like it better and better here:)

Just...if only they started to party a bit earlier, by the time they are ready to dance, I'm ready to hit my bed..:( at 2 o'clock in the morning, they said - it's too early to dance...hmm I don't think so:)

Beidzot sāku kaut ko apgūt! Sestdien bijām taisīt Tamburos, jeb bungas no Mates - tāds kā ķirbītis, bet izžuvis iegūst koksnei līdzīgu struktūru, no ādas un arī no tukšiem krāsas spaiņiem un plastmasas plēves- jautriņi, jautriņi, un pat beigās uzbungojām kopā. Es teikšu - labi pavadīta sestdiena:)
Vakarā negaidīti dabūju iedāvinātas simfoniskā orķepestera biļetes, šis koncerts bija labāks par izgājušās nedēļas priekšnesumu, prieks kur tu rodies!
Pēc tam pa glāzītei bārā tepat ap stūri, kur iepazināmies ar bariņu vietējo. Šie ne tikai zināja, kur ir Latvija, bet bez problēmām nosauca galvaspilsētu un beigās pat izrādījās esot bijuši Rīgā! Man šeit patīk ar vien labāk:)
Tik...ja vien viņi varētu sākt tusēt nedaudz ātrāk, kas šeit sākas ballīte, man jau velk uz čučumuižu! 2 no rīta vēl esot par agru dejot, eee, es nepiekritīšu:)

2 comments:

  1. izskataas, ka izklaides programma tev nodrošinaata un visas nedēļas nogales aizņemtas:)))tad jau par garlaiciibu nav ko suudzeeties:)) un gan jau peec dažiem meenešiem šameejiem iemaaciisi, ka dejot var saakt arii astoņos vakarā un vairākas stundas no vietas:))praataa atnaaca piena vakars!!!

    ReplyDelete
  2. Em - nu te skopje riits saakas plxt 15 ... agrs riits ir 12 a.m.
    parasti tusinhi ir ap 23-24 ( saakums) un tuseejas liidz 4-5a.m. ... un reti kursh te dejo tusinhos ... taa kaa vari priecaaties ka tev tur dejo...
    /Lanankuras/

    ReplyDelete